Патисон Жовтий 2 г - оптом
- Модель: 201
- Наявність: в наявності
- Кількість в упаковці: 20
Опис Патисон Жовтий 2 г - оптом
Патисон Жовтий 2 г — ранній делікатесний сорт. Яскраві зубчасті зірочки знайшли широке застосування в кулінарії. Їх тушкують, запікають, смажать, консервують. Завдяки тарілчастій формі плоди зручно фарширувати, використовуючи як посуд і гарнір одночасно. Жовта м'якоть за смаком нагадує гриби або спаржу. Збалансований склад вітамінів і мінералів, в поєднанні з легкою засвоюваністю робить жовті патисони відмінним дієтичним продуктом.
Опис Жовтих патисонів:
- кущ розлогий;
- плоди дозрівають через 45-55 днів після посадки;
- тарілчасті гарбузи мають форму диска із зубчиками;
- вага 350-450 г, діаметр до 10-13 см;
- забарвлення насичено-жовте, зберігається при консервації;
- м'якоть хрустка, слабо солодка;
- врожайність 5-6,5 кг з 1 м.кв, збирають із червня по серпень;
- стійкість до захворювань.
Деякі городники задаються питанням: як вирощувати патисони. Досвідчені фермери знають, що це невибаглива культура, яка має аналогічну кабачкам агротехніку. Єдиний нюанс: рослина не виносить навіть незначних заморозків, тому патисони висівають із настанням теплої весняної погоди.
Посадка патисонів і вирощування у відкритому ґрунті (відстань між кущами, полив):
- вибирають сонячну ділянку, захищену від вітру, з суглинистою або чорноземною землею;
- в лунки до 4-6 см завглибшки кладуть по 1-2 насінини, присипають шаром вологої землі;
- дистанція між кущами в ряду—50-60 см, між рядами залишають стільки ж;
- сходи очікуються через 5-7 днів;
- рекомендуються поливи (раз на 5-6 днів до початку цвітіння, після — через 3-4 дні, до 10 л на кущ), прополки, розпушування, можна використовувати органічні та мінеральні підгодівлі (до 2 разів за сезон).
Головний секрет багатого врожаю — правильний вибір посадкового матеріалу. ТМ Яскрава гарантує сортність і 90-100% схожість насіння. Купити насіння патисони вигідно оптом, у виробника. Доставка по Україні протягом 1-3 днів: Українка, Київ, Знам'янка, Одеса, Стрий та ін.
w.