Морква Флакке 3 г - оптом
- Модель: 174
- Наявність: в наявності
- Кількість в упаковці: 20
Опис Морква Флакке 3 г - оптом
Середньостигла морква Флакке відрізняється від інших сортів підвищеним вмістом
бета-каротину, завдяки якому вона має насичений темно-помаранчевий колір. Її
солодка і соковита м'якоть використовується для отримання соків, салатів, супів
і других страв. Багато кулінарів вибирають цей сорт для приготування десертів.
За їхніми відгуками, у ній достатньо цукрів для цього.
Опис і
основні характеристики моркви сорту Флакке:
- ·
дозріває морква протягом 130-140 днів;
- ·
виростають коренеплоди до 20 см;
- ·
забарвлення темно-оранжеве;
- ·
смакові якості відмінні;
- ·
м'якоть соковита, рівномірної щільності;
- ·
вирощується у відкритому ґрунті;
- ·
терміни посіву насіння у відкритий ґрунт – 2-а половина
квітня;
- ·
збір врожаю восени, коренеплоди відмінно зберігаються
протягом зими;
- ·
сорт холодостійкий, захворювань не боїться.
Правила
вирощування моркви. Посів насіння і догляд:
Підготовка до посадки починається в 10-х числах
квітня, ґрунт перекопують і удобрюють, насіння замочують у воді на добу,
періодично змінюючи воду, щоб вона не каламутніла. Посів проводять на 2-3 см
вглиб, витримуючи відстанню між рядами на 20 см. Паростки з'являться через 4-5
днів, їх поливають раз на 7-10 днів і раз на місяць підживлюють якісними
мінеральними добривами. До осені, коли морква дозріє, її збирають будь-яким
зручним способом і відправляють на зимове зберігання в просторі приміщення з
вільним доступом повітря. При правильній організації урожай не зіпсується і
буде придатний до вживання аж до весни.
Оптовий інтернет-магазин «Яскрава» пропонує купити популярні насіння моркви з доставкою їх у будь-який регіон України (Київ, Кропивницький, Чернігів, Полтаву, Тернопіль, Дніпро, Суми тощо). Вибрати свій сорт зручно в нашому каталозі на сайті, там ви знайдете опис, фотографії, відгуки фахівців і рекомендації щодо вирощування. При замовленні вкажіть зручні форми доставки та оплати, ми приймаємо все, включаючи післяплату.
w.