Морква Без серцевини 10 г - оптом
- Модель: 419
- Наявність: в наявності
- Кількість в упаковці: 10
Опис Морква Без серцевини 10 г - оптом
Солодка червона морква сорту Без серцевини цінується городниками та великими агрофірмами. Завдяки тривалому терміну вегетації овочі виростають великими, правильної конусної форми, солодкими, тривалого зберігання. У 100 г свіжої солодкої м'якоті всього 40 ккал, а в відвареної — 35 ккал. Використання коренеплоду універсальне і повсюдне, оскільки морквина є важливим інгредієнтом в супах, салатах, дієтичних десертах, а плов і зовсім без неї немислимий. Посадка моркви насінням легка, особливо зручно, що її висівають відразу у відкритий ґрунт.
Характеристика сорту Морква Без серцевини 20 г для відкритого ґрунту:
- · чим корисна — мінімум калорій, багато клітковини, вітамінів, мінералів;
- · овочі довжиною 20-25 см;
- · середня вага 210 г;
- · колір червоно-помаранчевий;
- · м'якоть щільна, соковита;
- · смак гармонійний, солодкий;
- · сорт зберігається до пізньої весни;
- · висаджують в березні-квітні;
- · місце підбирають світле;
- · поливи щотижневі;
- · холодостійкість сорту хороша.
Як посіяти (садити) насіння моркви в ґрунт.
Для підзимової посадки використовують сухий матеріал, а ось навесні насіння моркви перед посівом краще замочити на добу у воді, можна з додаванням стимулятору. Між борозенками роблять відстань у 20-30 см. Поглиблюють на 1-3 см. Сходи при довільному засіві зазвичай густі. Перший раз їх проріджують у фазі двох листків. Друге проріджування забезпечує дрібними коренеплодами, які часто називають бебі-морквою. Дорослим рослинам для набору соковитості потрібен полив, можна 1-2 рази внести у ґрунт добрива. Урожайність у сорту висока, а зберігання тривале.
Роздрібний продаж якісного насіння, як і вирощування моркви під реалізацію досить вигідний бізнес в Україні — насіння ж добре закупити оптом в інтернет-магазині Яскрава за низькою ціною зі своєчасною доставкою. Забрати його легко у відділенні пошти однієї з областей: Хмельницький, Київ, Кропивницький, Чернігів, Луцьк та ін.
w.