Морква Оленка 15 г - оптом
- Модель: 39723
- Наявність: в наявності
- Кількість в упаковці: 10
Опис Морква Оленка 15 г - оптом
Морква Оленка пакет гігант — супер урожайний сорт для оптової закупівлі. Перші соковиті коренеплоди можна
збирати вже через 50 днів після сходів. Морква сорту Оленка ідеальна для
довгого зберігання, а також має відмінний товарний вигляд. Завдяки
ранньостиглості, можна отримувати врожай до 3 разів за рік. До того ж вона
стійка до коливань температури й хвороб. Ми розповімо, як садити моркву, щоб
отримати максимальний урожай до 6-7 кг/м².
Опис:
- ·
період дозрівання: на пучок — 47-50
днів, технічна стиглість—85-100 днів;
- ·
коренеплід конічний, з тупим
кінцем, оранжевого забарвлення;
- ·
м'якоть солодка, без гіркоти, з
маленькою серцевиною;
- ·
довжина 12-15 см, маса 100-150
грамів.
Помаранчевий овоч, багатий бета-каротином,
довго не втрачає корисних властивостей при дотриманні декількох правил. Краще
зберігання для моркви починається з обережного викопування (вилами, щоб не
пошкодити корінці) і просушування кілька годин на вулиці в тіні. Після
обрізання листя її переносять у підвал, де зберігають в ящиках із піском або в
мішках із цибулевим лушпинням. Оптимальні умови в приміщенні: вентиляція,
температура 0 - +2 градуси й вологість повітря 90 - 95%.
Як посіяти моркву?
- ·
посадка моркви проводиться
навесні, із квітня, у вологу пухку землю або під зиму, з листопада, без поливу;
- ·
сіють в рядочки на глибину 2-3 см,
дотримуючись 35-45 см в міжряддя;
- ·
норма висіву—0,3 г/м²;
- ·
сходи з'являться через 10 днів,
через 14 днів їх проріджують до 1 см між рослинами, ще раз проріджують в стані
5 листа до 5-7 см;
- ·
потрібні поливи (до 3 разів на
тиждень, розпушування, внесення мінеральних добрив двічі за сезон.
У ТМ Яскрава Ви можете придбати насіння кращих сортів моркви оптом для перепродажу або для вирощування овочів на великих площах.
Професійне насіння за ціною від виробника — гарантія отримання прибутку. Доставка
протягом 1-3 днів по території України: Лубни, Київ, Біла Церква, Суми та ін.
w.