Груша Парижанка 2 клас - оптом
- Модель: 36088
- Наявність: немає в наявності
- Кількість в упаковці: 5
Опис Груша Парижанка 2 клас - оптом
Груша Парижанка — старовинний сорт французької селекції. Парижанка популярна завдяки надзвичайно м'якому солодкому смаку. Вона отримала 4,5 бали з 5 і вважається одним із найсмачніших зимових сортів. Через 10 років після посадки вдається зібрати до 80 кг великих ароматних плодів. Купити саджанці груші вигідно без ризику і переплат, з розплідника ТМ Яскрава.
Опис груші Парижанка:
- плоди зелено-жовті, з яскраво-червоним рум'яним бочком, до 160-230 г;
- м'якоть ніжна, масляниста, солодка з кислинкою, запашна;
- шкірка щільна;
- дозріває з початку жовтня, споживча стиглість із грудня по травень;
- плодоносить на 4-5 рік після посадки;
- запилювачі для груші Парижанка: сорти Вільямс, Улюблениця Клаппа, Бере Боск;
- морозостійкість до -28 градусів, імунітет до парші та борошнистої роси.
Груша Парижанка, як і інші сорти, корисна для діабетиків і людей, які страждають ожирінням. Регулярне вживання плодів в їжу зміцнює стінки судин, покращує роботу шлунково-кишкового тракту і нервової системи.
Посадка і догляд за грушою (полив, обробка, формування дерева, підгодівлі)
- садять із кінця березня або з вересня, на сонячній ділянці з пухкими ґрунтами;
- за 2 тижні готують лунку, засипавши її чорноземом, компостом, річковим піском (по відру);
- в яму до 80 см поміщають саджанець, розправляють коріння, досипають землею, трамбують, поливають;
- важливо, щоб коренева шийка була на 5 см вище рівня ґрунту;
- потрібні поливи (через 3 дні в перший місяць, потім — до 4 разів за період вегетації), мульчування, мінеральні та органічні підгодівлі, санітарні обрізки;
- коли знімати грушу Парижанка? Збір починають за 10-12 днів до повної зрілості, дозрівають плоди в сховищах.
Купити саджанці груші Парижанка гуртом можна, не виходячи з дому. Інтернет-магазині Яскрава пропонує фруктові дерева з розплідника, за ціною виробника. Доставка в усі регіони за 1-3 дні: Вінниця, Хуст, Дніпро, Стрий, Полтава та ін.
w.