Мангольд червоний Рубар Чард 1.5 г - оптом
- Модель: 16202
- Наявність: в наявності
- Кількість в упаковці: 20
Опис Мангольд червоний Рубар Чард 1.5 г - оптом
Салат мангольд Рубар Чард виділяється гарним яскравим видом.
Велике соковите листя зеленого кольору доповнене малиновими черешками. У
кулінарії листя придатне для свіжого вживання, стебла потрібно термічно
обробляти. Українські домогосподарки вже оцінили червоні та зелені борщі з
додаванням корисної культури. Регулярне вживання дозволить налагодити роботу
травної системи, підвищити гемоглобін, вивести шкідливий холестерин. Кущики
швидко ростуть, відмінно виглядають, тому використовуються в ландшафтному
дизайні. Вони прекрасно виглядають з седумом і бегоніями.
Опис і характеристики Мангольд червоний Рубар Чард 1.5 г:
- ·
листя овальне, зелене з червоними прожилками;
- ·
стебла малинові, висотою до 25 см;
- ·
корінь маленький, конусоподібний з
відгалуженнями;
- ·
дозріває культура за 90 днів;
- ·
час посадки в ґрунт квітень, листопад;
- ·
земля підходить родюча, пухка;
- ·
холодостійкість хороша;
- ·
зона висадки сонячна.
Вирощування мангольда, заготівля на зиму.
Отримати корисну зелень і поживні живці в травні можна, якщо
посіяти насіння під зиму або виростити у квітні розсаду. Між молодими рослинами
має бути вільний простір у 40 см, тоді розетка добре розвинеться.
Рекомендований хороший полив, регулярні підгодівлі, розпушування. Урожай
зрізають при необхідності та відразу вживають. Для зимової заготовки
застосовують метод заморозки. Листя і черешки обробляють окремо, бланшують,
швидко охолоджують льодом, фасують по пакетах і укладають в морозилку. Вітаміни
та інші важливі елементи збережуться на 10 місяців.
Купити мангольд нескладно в Україні, а якісне насіння ви
зможете знайти в інтернет-магазині Яскрава, перевірене на сортову приналежність
за оптовою ціною, нижчою за ринкову у два рази. Доставка здійснюється надійним
і швидким перевізником в поштове відділення: Миколаїв, Краматорськ, Рівне,
Мелітополь, Кропивницький, Бориспіль, Харків, Чортків, Суми та ін.
w.