Смородина червона Цукрова преміум - оптом
- Модель: 41373
- Наявність: немає в наявності
- Кількість в упаковці: 10
Опис Смородина червона Цукрова преміум - оптом
Смородина червона Сахарна преміум — ранній сорт. Смарагдове листя відтіняє великі грона червоних ягідок, до 20 штук на кожній. Солодкий смак із невеликою кислинкою змагається з тонким ароматом ягід червоної смородини. З одного куща збирають до 7 кг плодів, а середній термін життя сорту — 25 років, без згасання врожайності. Декоративність сорту дозволяє прикрашати садову ділянку за допомогою цієї культури. Без сумніву, це найкраща червона смородина для приватного і промислового вирощування.
Опис смородини сорту Сахарна:
- кущ до 1 м заввишки;
- кисті до 9 см в довжину, по 15-20 ягід на кожній, вага ягоди від 0,7 до 1 г;
- смак насичений, солодкий, з легкою кислинкою;
- для перехресного запилення знадобляться інші сорти по сусідству;
- урожай збирають із червня по липень;
- зимостійкість до -34 градусів, стійкість до хвороб і шкідників.
Смородина червона Цукрова прекрасно підходить для заготовок на зиму. З неї виходять чудові компоти, джеми, з переспілих ягідок роблять ароматне вино. Свіжа або перероблена, вона однаково корисна, адже містить вітаміни РР, С, А, Е, Н, В1, В2, В6, В5, В9 і мікроелементи.
Вирощування Сахарної смородини:
- висаджують на сонячній ділянці (допустима півтінь) з родючими, вологими, слабокислими ґрунтами, у захищеному від вітрів місці;
- посадкова ямка до 50 см в ширину і глибину заповнюється сумішшю землі та компосту (до 6 кг на 1 кв. м), саджанець встановлюється під кутом 45 градусів (це дозволяє рослині сформувати додаткові корені), кореневу шийку заглиблюють на 7-8 см ;
- кущ рясно поливають, підрізають пагони до 15 см, залишають до 3 бруньок на кожному;
- дистанція між кущами в ряду та огорожею — 1,5 м;
- потрібні рясні поливи (особливо в спеку), підгодовують навесні та восени
Врожайні сорти смородини купуйте у виробника оптом, в інтернет-магазині Яскрава. Доставка по Україні за 1-3 дні: Мукачево, Херсон, Петрівка, Полтава, Чоп та ін.
w.