Ківі Соло контейнер 0.5 л - оптом
- Модель: 41784
- Наявність: немає в наявності
- Кількість в упаковці: 3
Опис Ківі Соло контейнер 0.5 л - оптом
Ківі Соло – популярний вибір для любителів великих і смачних плодів, що дозрівають до початку осені. Плоди можна зняти з ліани недостиглими, залишити дозрівати у своєму будинку. Вони багаті вітамінами групи В, а також каротином і поліфенолом. Ця красива рослина-ліана може вирощуватися в якості плодового та декоративного елемента. Саджанці можна висаджувати біля огорож, парканів і різних садових опор.
Основні характеристики ківі Соло:
- висота рослини: 7 м, а щорічне зростання – 0,5-1 м;
- листя: велике, темно-зелене;
- сорт: самоплідний;
- врожайність: висока;
- цвітіння: в червні;
- квіти: білі, з фіолетовими тичинками, ароматні;
- плоди: бочкоподібні;
- вага: 40-50 г;
- шкірка: темно-зеленого кольору з коричневим відтінком;
- м'якоть: жовто-зелена;
- смак: кислувато-солодкий;
- термін дозрівання: кінець вересня;
- плодоношення: на 3-4 рік;
- посадка: весна / осінь;
- місце розташування: на повному сонці або в напівтіні;
- ґрунт: легкий, дренований;
- полив: періодичний;
- мульчування: обов'язкове;
- морозостійкість: до -25 °С, молоді рослини потребують укриття;
- тип посадкового матеріалу: 2-х річні саджанці в контейнері.
Ківі Соло: вирощування ліани в саду
Якщо забезпечити ліані правильні умови вирощування, вона буде радувати протягом довгих років. Агротехніка вирощування ківі дуже проста: правильний вибір місця на сонці без протягів, полив, обрізка і підгодівля. Важливий етап догляду – зволоження і полив, оскільки при нестачі вологи ягоди можуть опадати. Для того, щоб гілки не ламалися, потрібно акуратно їх підв'язувати до опори.
Де можна купити саджанці ківі гуртом? В інтернет-магазині Яскрава ви можете оформити замовлення посадкового матеріалу з доставкою по всій Україні. На сайті компанії ви можете прочитати опис кращих сортів цього смачного фрукта, подивитися їх фото, ознайомитися з відгуками, а також дізнатися який ґрунт потрібен ківі, як поливати їх в саду і як правильно обрізати рослину.
w.