Тюльпан тріумф Strong Power (TT) 12/+ - оптом
- Модель: 36504
- Наявність: немає в наявності
- Кількість в упаковці: 300
Опис Тюльпан тріумф Strong Power (TT) 12/+ - оптом
Квіти тюльпана Strong Power (Стронг Павер) цінуються ландшафтними дизайнерами, флористами і їх клієнтами. Квіти прекрасні в садах і букетах. Цей сорт ідеально підійде також для вигонки до зимових і весняних свят. Дотримання правил догляду та особливостей вирощування забезпечить чудовим цвітінням до наміченої дати та отримання бажаного прибутку.
Основні характеристики тюльпана Strong Power 12/+:
- вид середньоквітучий;
- група Тріумф;
- висота стебла середня (50 см);
- листя зелене, широке;
- бутони дуже великі – заввишки 7 сантиметрів, завширшки до 6-8 сантиметрів;
- пелюстки пофарбовані в насичений червоний колір;
- цвітіння триває понад 2 тижні;
- бокал залишається свіжим до 10-14 днів;
- аромат: тонкий, приємний;
- час вигонки тюльпанів: з 3 декади грудня;
- поміщають цибулини в холод (+ 9 °C);
- кількість тижнів оптимального охолодження – 16-18;
- можлива вигонка тюльпанів на гідропоні;
- для зростання потрібне світло;
- рослина стійка до захворювань.
Особливості вирощування тюльпанів Стронг Павер до 8 березня в теплиці:
Бульби червоних тюльпанів для вигонки на нашому сайті вже відсортовані та готові до посадки з жовтня-листопада. Бульби потрібно розмістити в субстраті, який розташований в теплиці. Зручно використовувати ящики, в які засипають знезаражену тирсу або землю з піском. Перед цим цибулини обробляють розчином фунгіциду або марганцівки. З двадцятих чисел грудня рослини переносять на світло, підвищуючи температуру в теплиці або іншому приміщенні на 5 градусів. Поливати рекомендується тричі на тиждень. Зберігання цибулин тюльпанів після зрізання проводиться при +20 °C до висадки в ґрунт восени.
В інтернет-магазині Яскрава можна купити цибулини тюльпанів Стронг Павер з Голландії. Для розвитку вашого квіткового бізнесу ми пропонуємо відмінну систему знижок для гуртових покупців. В каталозі пропонуються кращі цибулинні рослини для весняної реалізації з характеристиками та описом кожного сорту.
w.