Редиска на стрічці Французький сніданок 5м - оптом
- Модель: 29429
- Наявність: в наявності
- Кількість в упаковці: 10
Опис Редиска на стрічці Французький сніданок 5м - оптом
Редиска Французький
сніданок володіє подовженою формою з яскравим рожевим забарвленням і білим
кінчиком. Його трохи солодкуватий смак з помірною гостротою підходить для
вживання у свіжому вигляді, для додавання в салати й закуски. Вирощують
Французький сніданок хвилями, висаджуючи їх через кожні 10 днів. Таким способом
можна збирати урожай весь сезон.
Опис редиски сорту Французький сніданок:
- ·
період дозрівання 20-23 дні;
- ·
довжина коренеплоду 4 см;
- ·
забарвлення плодів рожево-біле;
- ·
м'якоть біла, хрустка;
- ·
вимоги до ґрунту: легкі, поживні;
- ·
місце сонячне;
- ·
перша посадка - у квітні;
- ·
може вирощуватися у відкритому ґрунті
та в теплицях;
- ·
стійкість до захворювань
велика.
Посадка редиски в ґрунт за допомогою насіння на стрічці
від Седос:
Для вирощування редиски
можна вибрати зручні форми, такі як водорозчинна стрічка з дражованими
насінням. Вона допоможе заощадити багато часу і сил кожному садівникові. Вам не
потрібно обробляти і замочувати насіння, не потрібно проріджувати грядки, коли
з'являться сходи. Ви відразу отримаєте ідеальні посадки, які зажадають мінімум
уваги від вас. Вибирайте легкі ґрунти, які багаті поживними речовинами і
хорошим відведенням води. Грядки розпушіть, підживіть мінеральними комплексами,
розгорніть по нім стрічки з насінням, присипте 2 см землі. Після першого поливу
насіння звільниться від своєї оболонки, а стрічка розчиниться в ґрунті вже після
2-3 поливу. Після появи сходів регулярно поливайте їх, розпушуйте ґрунт і вже
через 3 тижні можна буде збирати урожай.
Оптовий інтернет-магазин
«Яскрава» пропонує великий вибір сортів редиски з можливістю зручної посадки. У
нашому каталозі ви завжди знайдете великий асортимент дражованого насіння на
водорозчинній стрічці від Sedos. Замовити його гуртом зручно з доставкою поштою
в усі міста України. Ми приймаємо всі форми оплати, у тому числі післяплатою.
w.