Кабачок Ардендо F1 5 шт - оптом
- Модель: 56907
- Наявність: 40
- Кількість в упаковці: 10
Опис Кабачок Ардендо F1 5 шт - оптом
Кабачок Ардендо F1 салатовий — високоврожайний гібрид. Через 40 днів після посіву знімають перший урожай плодів. Вигляд у кабачків дуже апетитний. Вони циліндричні, соковито-зелені, блискучі. Сорт відмінно транспортується та плодоносить протягом 2-3 місяців, залежно від поливів та погоди. З 1 га ділянки збирають близько 80 тонн. Це робить Ардендо перспективним для комерційного вирощування. Може рости в теплиці та у відкритому ґрунті, стійкий до вірусів. Інші сорти кабачків з описом та фото та шукайте в каталозі на сайті.
Кабачок сорту Ардендо F1 салатовий — характеристики:
- ранньостиглий кущовий гібрид;
- плоди циліндричної форми, світло-зелені, до 16-19 см завдовжки, діаметром 3-5 см, масою близько 150-570 г;
- смак нейтральний, солодкуватий, м'якоть соковита;
- урожай знімають у червні-серпні, через 39-43 дні після початку вегетації;
- урожайність 70-80 т/га;
- запилення бджолами не потрібне;
- зона посадки: сонце/ажурна тінь;
- для відкритого та закритого ґрунту;
- універсальне використання;
- відмінна лежкість та транспортабельність;
- стійкість до вірусів та хвороб.
Посадка та вирощування кабачків
Культура віддає перевагу сонячним ділянкам і поживним ґрунтам нейтральної реакції РН. Посадку проводять після прогрівання ґрунту від +14-16 градусів, після відходу заморозків. Для посадки роблять широкі неглибокі лунки. Насіння поглиблюється на 1 см, присипається тонким шаром землі. Норма посіву — 3-5 кілограм/га. В одну лунку зазвичай висіють 4-5 насінин, на дистанції 70х70 см. Між рядами відступають близько 100 см. Догляд передбачає регулярні поливи, до 2 відер води під кущ. Ґрунт повинен бути вологим на глибині до 20 см. Можливі органічні та мінеральні підживлення.
Інтернет-магазин Яскрава пропонує купити різні сорти насіння кабачків для відкритого ґрунту за оптовою ціною. Доставка товару поштою до всіх міст України, включаючи Дніпро, Краматорськ, Чернігів, Дрогобич, Івано-Франківськ та ін.
w.