Печериця Садова 50 г (міцелій грибів) - оптом
- Модель: 46307
- Наявність: немає в наявності
- Кількість в упаковці: 10
Опис Печериця Садова 50 г (міцелій грибів) - оптом
Печериця садовий — відмінна ідея для гуртових закупівель! Цей вид становить 80% від світового обсягу виробництва грибів. А все через доступність вирощування і приємний смак. Тому грибні міцелії печериць завжди будуть у «пошані» серед садівників. Їх можна вирощувати в тіні саду або в підвалі. При належному догляді з 1 м кв. збирають до 10 кг грибів за місяць. Поспішайте купити міцелій садових печериць поштою в інтернет-магазині Яскрава.
Міцелій печериці садової — опис:
- капелюшок 3-10 см в діаметрі, округлий, білого або кремового забарвлення;
- ніжка біла або світло-коричнева, до 6-18 см завдовжки, до 4-6 см в діаметрі;
- м'якоть щільна, соковита, біла, кислувато-солодка;
- висаджують круглий рік у приміщенні, на вулиці в теплу пору року, збирають із червня по жовтень;
- температура для росту +12-25 градусів;
- витрата води до 10 л на 1 м кв, в спеку;
- м'якоть сушать, варять, смажать, маринують;
- урожай знімають через 3-6 місяців.
Як виростити міцелій печериць?
Культура росте виключно в тіні (під деревом, забором, біля стіни), не виносить прямих сонячних променів. Готують лунку до 10-15 см глибиною, висипають рівномірним шаром міцелій. Зверху його засипають компостом і перегноєм, у рівних частинах. Рекомендуємо висаджувати грибниці з вересня по листопад або з березня по травень. На зиму треба присипати місце посадки перегноєм. Як садити міцелій печериць в приміщенні? Використовують ящики або мішки. Їх ставлять у сараї, літній кухні або підвалі. На дно місткості насипають 10 см ґрунту, а зверху розсипають міцелій і торфосуміш. Поруч ставлять місткості з водою, забезпечують температуру повітря 16-26 градусів.
Скільки коштує міцелій печериць? Вибирайте надійних постачальників, з вигідними цінами. Інтернет-магазин Яскрава пропонує купити міцелій печериць оптом, з доставкою поштою в усі куточки України: Житомир, Городок, Дніпро, Українка, Черкаси та ін.
w.